Kinderboerderij Buiten-"Gewoon" in Velp

De leukste kinderboerderij in de omgeving van Grave

Rabobank club support 27 sept t/m 11 okt
Woensdag 11 september, 2019

Rabobank club support 27 sept t/m 11 okt

Rabo ClubSupport Campagne 2019

Kinderboerderij Buiten-‘Gewoon’ Velp

 

De aanmelding voor deelname aan de Rabo ClubSupport Campagne 2019, van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen, is goedgekeurd.

Onze presentatie kan worden bekeken met de volgende link:

klik hier om naar de Rabobank Clubsupport pagina van de kinderboerderij te gaan.

 

 

Hoe werkt de Rabo ClubSupport actie: Voor verenigingen en stichtingen, die bankieren bij de Rabobank, dus ook voor onze Kinderboerderij, kan dit een welkome aanvulling op onze (€) kas betekenen. Hoe meer stemmen er worden uitgebracht op onze Kinderboerderij hoe groter de bijdrage dan wordt. Wij willen dit jaar met de opbrengst het ontmoetingsplein (Wim Brandsplein) opknappen. De uitstraling verbeteren door middel van een centraal verkooppunt (boerenwinkeltje), nieuwe informatieborden voor een duidelijke informatie voorziening en de hygiëne te verbeteren door middel van nieuwe kindvriendelijke wasbakken te plaatsen.

 

 

Leden van de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen krijgen ieder vijf stemmen om te verdelen over zijn of haar favoriete clubs in de kerkdorpen of gemeente. Maximaal twee stemmen mogen op de zelfde vereniging of stichting worden uitgebracht en de overige 3 stemmen dan aan 3 andere clubs. Elke stem is geld waard, hoe meer leden stemmen uitbrengen, hoe meer geld dat voor de club kan opbrengen.

Wij werken hierbij ook samen met IVN Grave, die huisgenoot is van de kinderboerderij.

Als u lid bent, krijgt u van de Rabobank bericht dat u tussen 27 september en 11 oktober, uw stem kunt uitbrengen op uw favoriete club, waarvan wij hopen dat Kinderboerderij Buiten-‘Gewoon’ Velp er een van is.

 

*Iedereen die bij de Rabobank bankiert kan lid worden van de Rabobank, men is dus niet automatisch lid. Bent u nog geen lid, dan moet eerst lid worden van de Rabobank om uw stem uit te kunnen brengen. U kunt zich als lid aanmelden via het internet bankieren of telefonisch Rabobank 0485-450450. Het lidmaatschap van de Rabobank heeft overigens meer voordelen, zoals korting, bij Interpolis zorgverzekering, bij activiteiten en leuke aanbiedingen. Bij het internetbankieren logt u met uw gebruikelijke inloggegevens in. In het ‘zoekvakje’ typt u: Leden-Rabobank, daar klikt u op en dan verschijnt er een oranje balkje met daarin: Word lid van de Rabobank. Dan verschijnt er een formulier waarop u uw gegevens kunt invullen, waarbij uw bankrekeningnummer al is ingevuld. Vervolgens klikt u op: verzenden. U kunt ook iemand, die u vertrouwd is, vragen u te helpen. Van de Rabobank ontvangt u bericht van het lidmaatschap en ook een bericht/oproep om te stemmen. Hierbij staat dan ook hoe u kunt stemmen.

Veel succes ermee, Kinderboerderij Buiten-‘Gewoon’ Velp, hoopt op uw steun!

klik hier om naar de Rabobank Clubsupport pagina van de kinderboerderij te gaan.

 

Terug naar nieuws