Kinderboerderij Buiten-"Gewoon" in Velp

De leukste kinderboerderij in de omgeving van Grave

Donatieknop op de website
Dinsdag 18 augustus, 2020

Donatieknop op de website

Wie komende tijd naar onze kinderboerderij komt, zal zien dat de brug over de eendenvijver gerestaureerd wordt. Dit wordt gedaan door onze geweldige vrijwilligers. Wisten jullie dat zij elk gebouw (stal, schuur, speeltoestel enz) eigenhandig hebben gebouwd en verbouwd?? Wellicht hebben jullie ze weleens aan het werk gezien , dit doen ze vooral op de woensdagochtend. Onze kinderboerderij is een stichting.

Wij zijn daardoor afhankelijk van fijne vrijwilligers en zijn hen hier erg dankbaar voor! Maar met alleen vrijwilligers redden wij het helaas niet. Wij ontvangen slechts een kleine subsidie van de gemeente en een onkosten vergoeding vanuit Dichterbij. We moeten hierdoor vaak allerlei creatieve oplossingen bedenken om de verbouwingen en onderhoud toch te kunnen (blijven) realiseren. Dit is wel een uitdaging!

 

We hebben sinds deze week iets nieuws: De donatieknop. We hopen van harte dat mensen die onze boerderij een warm hart toedragen ons financieel het steuntje in de rug willen geven dat we hard nodig hebben. De knop is te vinden op onze website. Momenteel kun je alleen een eenmalige donatie aanvinken, maar in de toekomst komen er meerdere opties (per maand, kwartaal en jaar) Ook komt er in de toekomst een optie om de digitale nieuwsbrief aan te vinken.

Alvast heel erg bedankt!

 

Terug naar nieuws