Kinderboerderij Buiten-"Gewoon" in Velp

De leukste kinderboerderij in de omgeving van Grave

Vrijwilligers gezocht
Maandag 13 februari, 2023

Vrijwilligers gezocht

WORD VRIJWILLIGER BIJ KINDERBOERDERIJ BUITEN-“GEWOON” te Velp (gemeente Land van Cuijk)

De kinderboerderij Buiten-“Gewoon’ werkt met veel vrijwilligers o.a. voor het voeren van dieren, het  verzorgen van de dieren en het toezicht houden op de dieren. Daarnaast zijn er ook veel vrijwilligers actief voor het onderhoud van gebouwen en terrein, het zijn van gastvrouw/gastheer, het organiseren van activiteiten en verzorgen van educatie en voor de inkoop van de kantine. Meer informatie over dit gevarieerde vrijwilligerswerk kun je op onze website vinden. Ga daarvoor, op de website, rechtsboven naar ‘navigatie’, dan naar kopje ‘organisatie’ en onder ‘vrijwilligers’ kunt u veel meer lezen over de activiteiten van de vrijwilligers van de kinderboerderij.

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd van harte welkom. Nu zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het voederteam kunnen komen versterken. Van maandag tot en met vrijdag verzorgen en voeren de cliënten van Dichterbij, onder begeleiding van drie medewerkers van Dichterbij, samen de dieren. Zij maken ook de stallen en nachtverblijven schoon.

In de weekenden is dit aan ons eigen voederteam.

Heb je interesse om ons voederteam te komen versterken, of heb je belangstelling voor een van de andere vrijwilligers activiteiten, neem dan contact op met de kinderboerderij. Dit kan door een klein bericht achter te laten op het e-mailadres van de kinderboerderij@gmail.com en een van de bestuursleden neemt dan contact met je op. Of, indien mogelijk, kom op woensdagochtend naar de kinderboerderij, Beukenlaan 8, 5363 TE Velp N.B. achter basisschool St. Jozef. Op de woensdagochtend is het klussenteam actief en kun je ook de (voeder) werkzaamheden van de cliënten van Dichterbij van dichtbij zien. De beheerder vanuit het bestuur van de kinderboerderij, Wim Brands, is bijna altijd op de woensdagochtend aanwezig en beantwoordt dan graag de eventuele vragen.

Heb je belangstelling, neem dan contact op met de kinderboerderij via kinderboerderij@gmail.com

De geitjes worden gevoerd.
Terug naar nieuws